Lördag morgon

Jag är uppe redan nu. Jag vaknade strax efter att Blondie hade gått. Det blev väldigt tomt i sängen.

Först och främst, grattis i efterskott mamma på 29-års dagen! Jag förstår inte hur du gör det, men du har fyllt 29 i många år nu, och du är det vackraste som finns. Jag hoppas du gillade presenterna du fick utav oss i familjen. Du är ju faktiskt det finaste som finns, så du förtjänar bara det bästa!

Sen idag, så fyller faktiskt Blondie år! Hela 11 år!




Igårkväll gick jag ner och mötte henne på skyttegymmet, vi skulle bära ner grejjer till busstationen åt Serena. Hon hade varit och klippt sig, hur jävla snyggt som helst blev det!
Sen så gick vi på äventyr på konsum. Man borde _nästan_ ha koppel på blondie ibland. För hon hittar billiga saker man INTE behöver, men om det är billigt, så ska det köpas! haha!
Vi kom därifrån med laktosfri blåbärsglass och kladdkaka iallafall. Sen gick vi hem, då blev det myspys i soffan!

Sen gick vi och la oss runt 12 tror jag. jag låg och killade blondie på ryggen tills jag somnade.. tror jag! Jag är inte helt hundra. För jag kan ha legat och kramat på henne också!


Sen vaknade jag till när hon hade gått, och fick för mig att idag är en bra dag för att städa och plocka lite! Kan kännas bra med att röja upp lite här. För det första har jag något att göra, för det andra känns det förbannat bra!

Så nu har jag diskat, städat lite i köket, plockat lite i sovrummet, och lite i badrummet. Sen ska jag nog fortsätta. Men nu först ska jag bara slöa en liten stund.



En kall dag

Är det kallt ute, eller fryser jag inombords?
Har jag feber, eller brinner jag bara inombords?
Jag vet faktiskt inte. Men något händer just nu. Och det känns varken bra eller dåligt. Det känns INGENTING. Det gör bara oändligt ont.

19-års krisen!

Japp! Imorgon fyller jag 19! Herregud alltså. Vilken kris jag går igenom just nu. Mitt rum ser ut som jag känner mig. Oorganiserad ordning!
På mindre än en vecka nu har jag rasat 4 kilo. Det är mycket, iaf för mig. Jag är konstant hungrig, men det går verkligen inte att äta. Jag tar en tugga utav något och spottar hellre ut det än att jag sväljer det. Vad pågår?
Det bara RASAR! Rasar det mer måste jag ju göra något.. Typ, få i mig mängder utav smör eller något åt det hållet. Och hur gott lät det?

Jag bara ligger idag, bara ligger ner. Jag vill inte göra något annat än att ligga ner i soffan, eller i sängen. Kanske dra ett täcke över huvudet och låtsas som om att jag inte finns.
Det var party igår iaf.

Det var faktiskt riktigt kul. Det var dansande, peppande!
OH! förövrigt har jag klippt mig igen och färgat håret. Blev helt klart nöjd! Nu kan jag få volum i håret igen om jag vill. =)
Sen när jag hittade LIFT hem ifrån krogen inatt, så bestämde jag mig att det skulle vara mycket roligare att vara ute och ragga med dem. Och gud vad jag skrek! haha! De började t.o.m hota med silvertejpen!

Men det var kul. Louise hade t.o.m bakat en tårta hos oss och GÖMT i kylen! Det var en choklad tårta, med rosa text på, stod emelie runt hela tårtan! Och det var en hellokitty figur mitt på tårtan! Det är den finaste tårtan någon NÅGONSIN har gjort till mig!! :D

Det var ju bara NÄSTAN så man ville grina!






Imorse när vi klev upp så såg det ut som om det hade varit väldigt mycket folk här idag. Det kan nog stämma faktiskt! Haha!



Robin dök upp! Fatta vad glad jag blev! Inte varje dag ens barndomskamrat dyker upp bara sådär! :D Här satt vi just och sjöng på franska sånger, och drömde oss tillbaka till högstadiet, och skrattade lite för mycket!



Underbart söta vi är! haha!
Det får räcka för nu!


Och vad skulle jag göra utan mina underbara vänner? Som gör livet lite enklare för mig när allt känns svårt!

Sovmorgon!

Igårkväll så bestämde vi oss för att gå och lägga oss tidigt! Hör och häpna! Haha! Dessutom har jag sovmorgon på det och vaknade på tok för tidigt.
Iaf, när jag och Serena hade lagt oss så kom blondie in och ville sova hos oss. Hon myste ner sig brevid mig, och sen så började skrattandet. Vi skrattade åt allt möjligt i en evighet! Tror vi sa godnatt 100 gånger.. Sen killade jag blondies rygg ett bra tag, innan jag stoppade om henne och skedade henne. Myspys!

Jag är så jävla tacksam alltså. Visst går jag runt med en klump i magen, men vafan, utan er hade jag mått så jävla mycket sämre! Mina vänner gör mig så glada, ni vet precis vilka ni är. Ni förgyller min dag. Jag behöver inte säga att jag är ledsen eller depp, ni ser det ändå! Och ni förstår, och accepterar, och tvingar mig inte att prata om det heller om jag inte vill.
Vad hade jag gjort utan mina vänner? Förmodligen bott kvar hos mamma och pappa och sett livet bara springa iväg ifrån mig, och allt bara rasa.
Vart hade ni varit idag utan era närmsta vänner?

Idag är det fredag iaf. Och då är det bara att peppa. Peppa som fan!
Jag måste få i mig ordentlig mat någon gång. Det har rasat av TVÅ kilo på den här veckan! Jag är konstant hungrig, magen vill ha mat, men jag vill liksom inte äta. Inget är gott nog, och jag mår bara illa. Fördel däremot, jag fick på mig mina tighta jeans. Hells yeah!

Nog nu.
eller vänta! Vi kan klämma in några bilder! :D






Pusshejs!

En tisdag

En tisdag som blev något annat än det var tänkt. Vi skulle _sällskapsdricka_ en öl. Men något gick oerhört snett!
Det finns filmer, och det finns bilder. Herregud alltså!

Lite bilder från gårdagskvällen! Och för att se mer bilder, kika in på Serenas blogg http://serre.blogg.se
och självklart Blondies blogg http://rreg.blogg.se !!!! Det kan dyka upp idag/ikväll/imorgon! Vem vet, men kika dit! ;P



Blondie och jag!


Serena i sitt nya röda linne.



En någorlunda bild på mig faktiskt!



Penissugrör, som något senare blev söndertuggad utav Blondie!



Serena och Jag! Väldigt mörk bild.



Toabild på mig och blondie!



Och en till toabild!

Huvudsaken var ju att vi hade kul. Idag är jag däremot inte på topp! Men är huvudet dumt så får kroppen lida!

Gråa dagar

Jag är så trött och less.
Jag stammar fram orden, jag tar in luft för att börja prata, och det slutar med att jag kippar efter luft.
Det känns som om jag drunknar igen. Vad händer? Har jag HELT plötsligt blivit helt dum i huvudet?
För nu förstår jag verkligen ingenting.

Det blir så meningslöst ibland, även fastän jag försöker. Jag försöker ju verkligen.
Men nu fumlar jag runt i ett mörkt rum istället... och jag hittar inte lysknappen.

I'm just so fucked up and I'm never gonna change

Det känns som en stor betongklump har lättats från min bröstkorg.
Helt plötsligt känner jag för att bara springa, springa för mitt liv. Och skrika! Tills jag inte orkar mer. Helt plötsligt känns det som om det kom ork ifrån ingenstans.

Ja, jag ska klara av skolan, och jag ska fan ta mig någonstans också! Jag ska .. jag ska göra så mycket! Nu gäller det att börja planera, och tänka snabbt. Jag vet vad jag vill, jag vet vad jag vill ha. Och jag kommer att ta det.

Och det är slut på att köra över mig, om och om igen. Jag tar inte mer skit nu. Det räcker nu!
Here we go again! Jag är påväg mot en ny Emelie misstänker jag.
Snart försvinner det tokblonda trollet Emelie.



Ändringar är bra och dåligt. Jag hoppas bara att det går bra!

Sådär så det gör ont

Det skrattas och flummas ute i vardagsrummet. Kollektiv är kul, men jag är jättetrött just nu och ligger i sängen i sovrummet och lyssnar på musik.
Jag längtar tills på fredag. Fredagarna, det är dem jag lever för. Igår, idag och imorgon. Sekunder, minuter, timmar går åt till att längta tills på fredagar. För då åker jag hem.
Jag åker hem till min älskling Jörgen Fredriksson. Han som är min andre hälft, min fästman. Han gör mig så lycklig. Jag älskar att ligga bakom honom med ansiktet mot hans ryggrad. Mellan hans skulderblad. Känna hans doft. Jag vill aldrig släppa taget. Min <3


TACK "GUD" för att just jag har fått älska som aldrig förut, jag trodde aldrig att man kunde vara såhär kär så himla länge. Tack för att du skapade en perfekt man åt mig!


Hej

Jag heter Emelie.
Jag bor i ett kollektiv med tre andra tjejer. Varav att två av dem är tradera beroende. Inkluderat mig.
Vi har suttit på tradera hela kvällen.

Blondie "Vad gjorde vi innan vi satt på tradera?" Det svarades med total tystnad. Vad gjorde vi innan vi blev tradera beroende?

Mer om det senare! Nu lite mer om dagen.
Jag var i tid på skolan imorse! Första skoldagen, yey. Var på EN lektion. Jag som tänkte bli duktig, gå på alla lektioner och få upp betygen igen. Oroväckande att jag inte ens kunde hålla det första dagen. Men dagen var fortfarande mysig i all ära! Jag halvsov på Sannas bröst b.la idag. Jag åt en skinkpanini också.

Åter till tradera dagen/kvällen/natten i ära. Jag vet inte hur resten av natten kommer att bli, men det pratas om vin ute i vardagsrummet.
Alla sitter i frid och fröjd, hittar småsaker de budar på. Skrattar och roar sig. Tillslut efter mycket om och men hittar jag den! Drömtröjan, väldigt billigt, från CARLINGS! Så jävla snygg. Men de sista minuterna budar någon över mig. Those fuckers, jag blev jättearg, skrek, kastade iväg saker. Sen åt jag en halv burk Ben&Jerrys, blev lugn, och nu är jag fisig i magen.

Nu har jag iallafall köpt en hoodie, väldigt billigt. 139 kr med frakten inräknat!



mm, snart är du i min ägo! Förhoppningsvis passar den också!

Update kommer kanske senare om det galna traderandet i kollektivet!

Söndag

Imorgon börjar skolan igen. Börjar första veckan med sovmorgon! Fast inte vidare länge. Överväger att kliva upp tidigt iallafall för att göra mig iordning.
Helgen har varit mysig. Fredag var det "party" hemma hos oss, fast det var väll mer öldrickning, umgänge och skrattande!
Lördag så handlade jag och Serena på ica i gäddede innan vi for ner. Väl nere så skulle vi egentligen göra en fin middag, men det blev Frasses istället.



Jörgen gömde sig under kepan medan vi väntade på maten.



Peter hänvisade till.. Ja, bilden talar för sig själv.



Serena var söt i lite mörkare läppar ;)



Sen idag fixade jag naglarna. Det blev riktigt bra. Om ni spanar i Serenas blogg som jag länkar till på sidan här, så kan det dyka upp YTTERST charmiga bilder på mig och Blondie med choklad ansiktskräm. Otroligt fina bilder! ;)

Sen har Serena och Blondie blivit smått beroende av tradera shopping. Otroligt spännande faktiskt! Speciellt och titta på. Jag medger, jag älskade tradera förut, jag älskade att handla saker på tradera. Nu är det däremot väldigt sällan jag hittar något jag tycker om där. Men jag älskar fynd. Jag måste nästan åka på ett större loppis snart och FYNDA något. Det är det roligaste som finns!!

Nu kommer det lite bilder på "väntan" och "vinnande" på tradera!


Jag kallar den här bilden "Väntan och spänning!!"


Och den här får helt enkelt kallas för "GLÄDJE!"

Blondie har nu köpt en Ed Hardy mobilstrumpa, och Serena har köpt ett par lila stövlar.
Väldigt modigt faktiskt. Nu ska jag glo runt lite mer på tradera och HOPPAS att jag hittar något fynd!
Egobild nu här på slutet!
Pusshej!


Lista

ALLA TJEJER, SKA
GÖRA
TESTET!

KÄRLEK, SKOLA, FAMILJ, VÄNNER, FJORTIS, KRIMINELLT, DÅLIGA TIDER.

KÄRLEK:
Är du kär just nu? - Japp! Man är kär när man har en underbar pojkvän
Har du någon kille just nu? - Ja
Har du dumpat någon? - Ja
Har någon dumpat dej? - Ja
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - Nej, varför skulle jag?
Vem kramade du senast? - Hunden som vi tar hand om just nu.
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - I helvete heller, dum fråga!


SKOLAN:

Har du bra betyg?- Sisådär
Har du fått göra om ett prov någongång? - Ja, i högstadiet
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - Ja
Sköter du dej i skolan?  - Nej faktiskt inte, men jag ska försöka skärpa mig nu.
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - Ja
Haft mobilen på lektionstid? - Japp, men med ljudet avstängt


FAMILJ:

Hur många är ni i din familj? - 7.
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? - Nej jag har flyttat ut
Trivs hemma? - Självklart
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - Njae
Har skrikit och slagit din mamma? - Nej O_O
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - Nej
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - Inte diva, men cp
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - Klart jag gör.

VÄNNER:
Du har vänner? - Ja
Vem/Vilka brukar vara med?- Känner inte att jag behöver peka ut.
Vem/vilka var du med sist?- Serena och Peter faktiskt
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - Ja.
Är det okej att ha killkompisar? - Ja?
Har du pussat någon av dina kompisar? - Ja
Skulle
du kunna döda någon av dina kompisar? - Nej. Då är det ju ingen kompis om jag vill döda människan?
Har du blivit av med någon vän på sista tiden ? - Japp, sånt händer alla.







FJORTIS:

Du sminkar dej varje dag? - Haha! näe, verkligen inte.
Putar med läpparna på kort? - Nej.

Använder foundation på läpparna? - Nej.
Super dej packad varje helg?- Nej
Du har kysst en tjej?  -  Ja
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - Vänta va? definera fjortisfrisyr!
Ditt hår e knallblont? - 50/50. Har inte "blonderat" mi på evigheter. Det blir ändring snart på det blonda!









KRIMINELLT:
Är det okej att vara kriminell? - Nej
Vill du bli kriminell? - Nej
Vad är inte okej med att vara kriminell? - Lagar är till för att följas
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - Nej
Vill du hamna i fängelset? - Nej

DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - Japp
När grät du senast? - Igår när jag tittade på en sorglig film.
Du har gråtit över en kille? - Ja
Vem bråkade du senast med? - kommer inte ihåg.
Du har blivit våldtagen? - Nej


God morgon

Jag väckte jörgen halv åtta imorse när jag hörde att det knackade på dörren. Det var Peter med sin hund Boss som vi ska ta hand om tills på lördag! Äventyr!
Jag somnade om, jörgen väckte mig åter halv tio. Klev upop, gick på toa, hälsade på boss.. Sen när jag satte mig i soffan och lindade in mig i filten satt han brevid mig, tog sin ena tass, och drog bort täcket, sen kidnappade han min ena hand och tuggade på den, så jag INTE skulle kunna skriva på datorn.

Vi börjar morgonen med ZTV, måste säga att hunden älskar lady gaga. För fy så han sjöng med i låten Bad romance! Japp, han ylar när han hör musik på tv. Helst tillsammans med musiken.

Snart ska vi äta frukost här (det har jag inte gjort på evigheter), sen ska Jörgen på jobbet. det blir Boss och jag idag. (:

Fadder

Jag sitter, förkyld så in i nordens just nu hemma hos Serena. Jag håller även på att tvätta, ingen mening att hänga tvätten som är i maskinen än, jag har redan fyllt torkrummet så. 
Just nu storproducerar jag snor! Äckligt, jag vet. Men antingen rinner det bara, eller så är det alldeles tjockt.
Min stackars näsa gör ont av att jag måste snyta mig hela tiden! Men det är bara att smörja konstant med lypcyl.

Men imorse, när jag låg utslagen på soffan och tittade på tv, så var det såklart "bli fadder du också!"
Åt isbjörnar. De små stackars isbjörnarna har ingen is att sitta på. Men vad ska då pengarna gå till? Bygga isflak i frigolit varje månad? eller, bygga skolor åt barnen?

Vad skulle ni lägga pengar på, fadder åt barn i afrika som det finns massor utav? (Ja, det låter elakt, men jag menar det verkligen inte så)
Eller pengar på isbjörnar som är utrotningshotade?

Lurt...

Första inlägget

Första inlägget på det nya året!

Så, nu ska vi tänka efter här, jag ska göra en kort sammanfattning av förra året..

Januari.
Jag började januari med att klippa en HELT spikrak lugg. Vilket jag verkligen inte ångrar, skitsnyggt ju! Bästa jag gjort! Jag passade även på att fylla 18 den månaden. Jag var även less på att bo hos mamma och pappa och började söka efter lägenhet igen! Den 17 januari blev jag sambo med Serena. Något senare flyttade beccis in. Jag älskar lägenheten.

Februari.
Hände det inte vidare mycket. Vi fick ordning på lägenheten och hade packat upp alla grejjer. En väldigt lugn månad. Jag fick min svarta mini klänning. Och jag tror det var den 14 som Elin och Conny gifte sig. (: När det närmade sig slutet på månaden var det friluftsdag, varken jag eller bella kände för det, så vi satt hos mig, drack kaffe, och tog modell bilder. Dom blev riktigt najs. Jag har nog aldrig känt mig så stolt!

Mars.
Det som var mest spännande här var väll att jag fick åka in på sjukan, och tjuta "neeej ni får inte dra bort nageln" För att senare svimma. Saken var den att jörgen drog upp en dörr över tårna på mig, och halva min stortå nagel flög av, och andra halvan petade rätt upp. Restrerande tår blev blå. Jag hoppade på kryckor ett tag. Fifan vad jobbigt.

April.
Påsken. Det var ju dags för Flyktingloppet/dansen! (tror jag, rätta mig om jag har fel!).
Jag var på pepphumör som fan, blev kalas, och sen hade jag ju självklart druckit rödvin. Jag blev arg. Fick för mig att äta gammal sallad. Gick och sov, vaknade några timmar senare, spydde tills jag hade lilla prickar runt hela ögonen. Blodkärl som sprack då förmodligen. Matförgiftning is NOT the shit. Jag brände även sönder ansiktet i solen när vi satt uppe på fjället.

Maj.
Vi hade våran sista öppen scen ever! Inte den bästa, but we did it! Det som faktiskt räknas! och jag stekte ikapp med svärmor. Jag blev faktiskt riktigt brun! Det MÅSTE göras om i år helt enkelt!

Juni.
Tvåans slut närmar sig! och jag KLIPPER mig igen. Detta resulterar i att jag ser ut som skorpan i bröderna lejonhjärta. Jag gråter och överväger att använda en papp-påse på huvudet i kyrkan. Jag och Jörgen åkte iväg den här månaden till Hällingsåfallet och var romantiska! Dags för skolavslutningen dessutom. Jag får en bra idé! Jag lockar håret och tar på mig fula kläder! (vaaaaaaarfööör? misstag!) Sen började sommaren, och jag jobbade på Uddebo.

Juli.
Jag och Jörgen firade två år tillsammans. Vi åkte in till stan, åt gott o.s.v. jag fick toksnygga rosa underkläder av honom, och han fick ett symboliskt smycke utav mig. "Nyckeln till mitt hjärta". Det halsbandet har han på sig nästan varje dag.

Augusti.
Anna.C kommer upp till Gäddede! Hon följde med mig ut på Jorm runt. och herrejävlar vilken varm dag. Tror vi duschade tre gånger innan vi for iväg för att vi svettades så mycket. Kvällen var trevlig, och folk var galet fulla! Tror vi t.o.m såg nakna människor köra fyrhjuling.



Sen är det mesta bara.. Tomt. Jag var sjuk nästan hela första terminen i trean! Två influensor. Det sög verkligen. Skolan och allt känns mest bara slött om jag ska vara ärlig.

Men en sak vet jag. Att jag är så JÄVLA stolt över att jag inte hoppade av skolan. Serena du är det bästa som har hänt mig. Jag kunde aldrig ha bett om en bättre vän!

Visst finns det saker jag ångrar med det här året, men jag är så glad att jag hittade så många nya vänner. Tack för att ni finns i mitt liv. <3

Puss!



RSS 2.0