Allt mellan himmel och jord

Är sjukt uttråkad idag, det är dåligt väder, och jag har inget bättre för mig förutom att skriva.
Idag är ingen bra dag, jag är verkligen nere på botten. Men det kanske klarnar snart, så kanske jag inser vad jag ska göra med mitt liv? Jag hoppas det iallafall.

Det är mycket som pågår i mitt liv, inom mig, även fastän det kanske inte syns och märks.
Min hjärna går ständigt på högvarv, vad vill jag göra i framtiden, vill jag bo här, vem är jag, varför ser jag ut såhär, och varför kryper ångesten bara närmre för varje dag? Jag har tusen frågor, som jag enbart kan ställa till mig själv. Och det finns inga svar på frågorna. Jag har inga svar, för jag känner ingenting.

Jag är less på alla ideal. Jag är less på att försöka se fin ut. Jag är less på att se kvinnor som är så vackra att jag kan gråta på plats av avundsjuka. Jag kan gråta av att se någon uppnå sina drömmar. Jag är svartsjuk som fan på allt och alla. För alla andra verkar ha en sak som gör dem speciell, jag hittar inte min. Alla andra verkar veta vart de är påväg, de har ett mål de rör sig mot. Det jag vet är att alla inte uppnår sina mål, men de försöker iallafall. Men de försöker iallafall.

Nej, nu ska jag fortsätta söka jobb, och försöka ta lite tyngre beslut. Beslut som jag inte vet om jag vill, eller om det är bra. Jag älskar mina vänner som slänger iväg vackra sms när de vet att jag är ensamen, innan jag somnar. Saker som "Natt stumpan. Du är världens bästa. Låt ingen få dig att tro nått annat"

Lovely <3

Weird2

Oj, glömde att berätta lite om vad som händer numera! haha!
Jag ska börja bära runt på kameran lite mer och ta lite mer foton! Lite sommarbilder. Det här går ju inte, att ladda upp gamla bilder hela tiden.
Dunder är påväg, eller ja, det är imorgon, och jag kommer faktiskt inte lösa in mig, jag tror inte ens jag ska supa!
Imorgon först ska jag kliva upp toktidigt och tvätta. Sen ska jag duscha och fli mig lite, och hoppas på ganska bra väder. Sen ska jag och Sandra gå och kika på knallarna. Senare på kvällen ska vi fli oss tillsammans, och kanske ta ett glas vin tillsammans, och gå ut och kika på alla fulla människor. Spännande som fan. Det här datumet idag, är egentligen ett väldigt speciellt datum. Det är kanske därför jag mår si och så idag.

Vad händer framöver då? I september åker jag ner till stockholm, och sedan på "hårdrockskryssning". Massa bra band som spelar. Kan ju bli spännande!
Nu orkar jag inte skriva mer, utan det blir sängen nästa.

Puss hej leverpastej!

Weird

Vilken konstigt bitter dag.
Jag känner mig totalt sänkt. Mitt självförtroende är verkligen nere på noll. Inte så mycket att göra något åt just nu. Jag är trött, och grinig, och alltså, jag fattar inte. Visst kan det vara tokskönt att bara vandra runt och göra vad man vill i lägenheten när man bor helt själv.
Men fy fan vad jag saknar alla middagar, alla "ut med soporna efter middagen" och prata om helt bissarra saker. Att skratta åt så sjuka saker att magen verkligen gör ont. Jag saknar t.o.m någon som morrar lite och blir arg när man kliver upp och går genom vardagsrummet, eller att man måste smyga för att inte väcka någon som har sovmorgon.

Och framför allt saknar jag att fli mig tillsammans med er inför en festkväll, som brukar bli hur kul som helst. Att shaka rumpan som en galning ute på dansgolvet, och finns det inget dansgolv, så blir det ändå ett dansgolv.
Det låter skitdumt säkerligen, men jag blir nästan deprimerad här i strömsund! Kom hem! Kom hem och hälsa på mig?! Jag lovar och svär, jag ska inte tejpa fast er i möblerna så ni inte tar er härifrån sen.. ;)




Korv på er att vi måste vara från olika ställen!!! Aj miss joo!

Veckan!

Har haft en ganska trivsam vecka! Det har badats, bränt sönder ryggen, hittat en ny badplats i ulriksfors.
Idag vaknade jag ganska tidigt, och hade gått och lagt mig väldigt sent. Just för att idag håller pojkarna på att gräva runt hela huset, huset står snett, så de måste lyfta det :P

Det har blivit ganska svårt att blogga, det händer inte så mycket!
Det är sommar, så man sitter inte så mycket vid datorn nu. Är ute mest just nu faktiskt. Igår drog jag på badet med syster yster (madde), och morsan. Lyckades bränna låren, rumpan, ryggen och axlarna REJÄLT!

Det börjar hända saker i lägenheten, en till soffa har kommit in, ny tv-hylla, massa porslin och saker. T.o.m en kaffekokare! :D Det börjar bli mer som ett hem nu, men fortfarande ett tomt hem. Antar att det blir bättre när Peter flyttar in i lägenheten. Mycket som ska göras fortfarande, målas om o.s.v.

Nu får det här bli slutet på blogginlägget. När bröderna Norlén, Svegårhd och Jahn har fixat klart med huset så ska vi dra iväg och bada! SKÖNT! :D

RSS 2.0