Dålig

Nu ar jag varit lite halvkass med blogguppdateringarna. Det har nästan bara blivit listor nu på senaste. Och så bloggar jag bara på morgonen, när jag är helt ifred. För det har varit folk här ganska mycket nu, och då får man inte vara så mycket ifred.

I helgen skulle vi bara mysa och ta en öl/whiskey. Slutade med att vi hade fest. Inte direkt ovanligt, tror det är något med den här lägenheten faktiskt!
Även att Solem kom hit och hälsade på, men gick in hos grannen på ovanvåningen först?!
Hon måste nog ha blivit lite förvånad. Man skulle väll kunna säga att det är lite välförtjänt ändå, på tanke på att hon kan börja spela ompalompa rave musik lite närsomhelst på dygnet.
Många tycker jag överdriver, men är man riktigt jävla trött, och vill mysa lite extra i sängen, så vill jag ju inte höra en låt där det är sån basgång att det inte ens finns någon takt i låten? Dessutom på REPEAT.

Idag har jag inte gjort ett dugg, vilket känns ganska surt. Jag gjorde kickass mat. Och imorgon blir det bullbak, städning, och en Blondie som kommer och hälsar på. Inte helt fel! Sen på kvällen ska jag, Sandra, och blondie traska iväg för att simma, jag är pepp som fan. När jag väl kommer igång så är det svårt att sluta.
Har försökt äta lite extra nyttigt de senaste dagarna också.
Istället för godis = torkade aprikoser. Törstig, ett glas citronvatten. småhungrig = en avacado och en matsked keso!
Fast igår var det ju till att synda, vi åt pizza!
Den här veckan är jag lite extra låg, lite extra trasig, lite extra icke funktionell. Förhoppningsvis så går det ju till sig. För det är ju bara måndag.

dag 11 – första gången jag dumpade någon/blev dumpad.

Första gången jag blev dumpad?
Första gången jag dumpade någon?
Fan vad jobbiga saker att skriva om, som inte egentligen är relevant med mitt nuvarande liv.
Okej, första gången jag dumpade som RÄKNAS (dagis och sånt tjafs räknas inte, ska det vara en dumpning så måste det kanske någonstans ha varit seriöst)

När jag gick ut nian, så fick min dåvarande kille en briljant idé att flytta till övik? Och sen skulle han till boden, och sedan lule, han hade sina närmsta fem år planerade, vilket jag inte pallade, för jag gick ju som sagt var bara i nian.
Så jag åkte ner, stannade i några dagar, fick rentutav panik. Så jag åkte hem. När jag kommit hem satte jag mig och gjorde en lista, för och emot. Jag övervägde det ett tag, men insåg att det kanske var bäst att vi gick skiljda vägar. Så jag var skitfeg, jag gjorde slut över telefonen.
Vi slutade prata med varandra helt ett tag, jag låg och grinade, han var skitförbannad.
Oturligt nog hade jag flyttat till strömsund här, så jag hade inte alla vänner nära, men TUR nog, så kom dom till strömsund istället och peppade mig!
Och det är skitjobbigt att dumpa någon, precis som att bli dumpad.
Vilket vi nu kommer till!

Att bli dumpad för första gången gjorde fan skitont.
Jag har aldrig i hela mitt liv känt mig så misslyckad och felande. Jag har aldrig haft sån ångest och arghet i kroppen. Första gången jag blev dumpad vad dagen efter min 19-års dag. Detta skedde över telefon också såklart, när jag var på skolan. Jag struntade i en lektion, sen gick jag på min musiklektion. Helt förstörd, jag försökte få ut känslorna via musiken, vi höll på att förbereda oss inför våran turné. Samma lektion kom tidningen och skulle fotografera oss. Det är det värsta fotot som finns på mig.

Båda delarna känns som skit, men kan ju vara nödvändiga för att man själv ska kunna utvecklas som människa.
Allt tar tid att bearbeta. Och man måste ta det i sin egen takt.

Och det här måste nog vara det hemskaste inlägget jag har skrivit på länge, jag skäms nästan lite över ens ha skrivit det.

dag 10 – min syn på kärlek.

Kärlek är det mest komplicerade som finns.
Min syn på kärlek är BRED som fan, det finns så mycket utav kärlek.
Det finns inget som kan såra en så mycket som den man älskar.
Men det finns inte heller någon som kan göra en så glad som den man älskar.
Kärlek kräver träning från båda hållen. Det kräver tid, ålder, tålamod, och att våga vara öppen.

Man behöver nog kanske vara säker i sig själv, man kanske verkligen måste älska sig själv för att kunna älska någon annan.
Men jag är nog fortfarande en nybörjare på kärlek, för kärlek är KOMPLICERAT. Komplicerat med stora jävla bokstäver. Visst är det en fin grejj, men det gör sjukt ont också.

Ska jag vara ärlig så funderar jag inte på känslan kärlek så mycket. Den finns bara där, den är som den är.

L to the O to the V to the E. No one is ever gonna love you like me


Men jag vet att den är bilden är sann Kärlek. Sann syskonkärlek. <3

Våren

Det är ganska skönt med vår, ellos skickade ut en vår/sommar katalog. Hittade ballerina skor som jag blev sjukt sugen på, måste nog beställa ett par. Nu på morgonen så börjar jag dagen med att dricka ett glas citronvatten. jag ska göra ett tappert försök till att få min kropp att må lite bättre! Så jag har köpt hem Juice, keso, avacado, och kalkon som ska ätas till frukost. Juicen är dessutom färskpressad, så den har inga tillsatser.
Lite fusk "detox" den här helgen alltså. Jag tror jag ska känna mig för lite innan jag beslutar mig på att köra stenhårt på en riktig detox.
Efter glaset med citronvatten så ska jag köra ett litet städryck, få igång kroppen och aktivera mig själv, sen efter det så blir det frukost! :)
Ska kanske försöka trycka in en promenad någonstans idag också, eller så blir det ju fortsatt med att städa lägenheten. Hur mycket jag än städar så verkar den aldrig bli ren.

Vad händer i övrigt då? Inte mycket alls, jag pluggar, försöker förgylla tillvaron varje dag typ. Tur att man har vänner! :D

Igår hade jag sjukt med hemlängtan, hade det inte varit för att jag inte riktigt hann med bussen så hade jag farit..
Nu ska jag iaf sitta och vänta tills pojkarna här vaknar till liv, vilket kanske tar tre timmar till, minst.

dag 09 – vad jag vill göra i framtiden.

om det ser ut nu så vet jag ite. Jag har hundra miljontals ideer om vad jag vill göra i framtiden.
Jag vill se världen, flytta runt lite, plugga lite mer? Jag vill väll bara leva livet, även i framtiden.
Man måste ju inte planera, man måste inte titta så jävla långt fram, för ibland kan det vara jobbigt att titta hela vägen fram!
I framtiden vill jag vara nöjd med mig själv, mitt jobb, mitt hus, och mina framtida barn.
Om jag nu vill ha barn då. Haha, man vet ju aldrig.

Nej framtiden, kan jag faktiskt inte svara på. För allt ändras från sekund till sekund, dag till dag.

dag 08 – mitt bästa minne.

Oj, den här var faktiskt riktigt klurig.. Jag har så många fina och braiga minnen.
jag kan nog inte säga att jag ar ett "bästa" minne heller. För det finns inte. Allt är ju antingen bra eller skit.
Men, några minnen kan jag ju ge er.
Jag kommer ihåg, när jag skulle få en lillasyster. Inte tessan, utan Madde. Jag kommer ihåg PRECIS hur jävla arg jag var över att jag skulle behöva dela min mamma med någon till. Men så åkte mamma in, och stannade på sjukan. Jag och tessan fick sova i mammas och pappas stora säng för att vi saknade mamma.
Men sen när vi fick se henne på BB, hon var så liten i den stora kuvösen med massor med slangar och kablar.
Det bästa jag visste var när sommaren kom, och jag fick gå långpromenader med henne i vagnen tills hon somnade. Det är ett ganska skönt minne, för när jag tänker tillbaka så ser jag bara långpromenaderna, när allt var så grönt och soligt.

Ett annat skönt minne var när jag precis hade klurat ut vart fan jag skulle bo här i ström. The moment när jag och Serena hittade THE lägenhet. Och firade det rejält!

Den natten gick vi hem asfulla. Till Serenas lägenhet. Hon spydde så det ekade, jag grinade så det ekade. Haha, alltså, det var ju egentligen roligt om man tittar tillbaka på det. Det kanske inte var så kul då, men nu i efterand! Den kvällen gick vi från Serena, med en hink Blondie och Louise hade packat, som det stack upp en nalle ur. Vi mötte faktiskt folk påvägen hem, med en hink i näven, med en nalle i. Inte visste vi att vi hade startat något som kanske skulle bli en av de bästa tiderna i vårat liv. Kollektivet!


Den kvällen är också ett skönt minne! Haha! Går inte ens att förklara.


När vi åkte på turne genom strömsund kommun / lappland. Var en tid då jag utvecklades och förändrades mest som människa. Aldrig har jag gått igenom något så tufft som då. Och musiken hjälpte, att få sjunga allt vad man har, och ge allt vad man har släpper ut många känslor. Plus att jag hade bra vänner som höll mig i handen, hjälpte mig på vägen, och fick mig att le. Det är ju inte en av dom bästa momenten är då, men det betydde väll mycket för mig helt enkelt.

Dagen jag lärde mig att cykla
Dagen jag insåg vilka mina sanna vänner var
Första gången jag kände mitt hjärta slå
Första fisken jag fångade
Varje gång jag somnat i soffan, och vaknade när pappa bar mig uppför trappen för att lägga mig i mitt rum
Första gången jag grät av lycka
Första kyssen
Första gången jag älskade
Första fisken jag fångade
Klockan ett fika i skuggan hos min mormor
Varje gång Lennart ropade Lucia efter mig
Känslan av att sitta högst upp i ett träd

Det jag försöker säga är att jag har inte bara ett bästa minne. Jag har många bra minnen. Jag skulle kunna fortsätta listan oändligt mycket till, men det behövs inte. Nu har jag delat med mig lite utav mina fina minnen. Men huvudsaken är ju att jag har dom.

Torsdag

Man vet att man har för tråkigt liv, och inte kan fokusera på studierna, när man kommer på sig själv att tänka tanken... "fan vad bra dasspapper vi har!"
Det är inte riktigt okej.

Det stormar ute, det är kallt, jag är kaksugen, jahn vill ha våfflor dagen före våffeldagen. Not cool!

Veckan

Ja vad har jag gjort den är veckan egentligen? tror jag bara har skrivit listor här på bloggen, vilket inte är så toppenspännande.
I måndags kom superdupersandra hem! Vi drömde oss bort om allt ett tag.
I tisdags så gjorde jag inget på dagen, men på kvällen så kom jag äntligen för mig att SIMMA! Så himla skönt.
Igår pluggade jag, woohoo! Fast jag tappade motivationen ganska snabbt och insåg att t.o.m sämre tv-spel var mer intressant än böckerna.
Idag blir det till att plugga lite, städa, gömma sig för stormen som viner ute, och sen ikväll blir det till att simma. :)
Skulle ha köpt en ny bikini egentligen. Helst igår, haha! Får se hur man gör imorgon, om man hinner köpa någon?
Idag ska jag dessutom kolla posten (sjukt ångestframkallande). Jag hatar verkligen att hämta posten, det är det VÄRSTA jag vet. Kan ju bero på att det förknippas med annan ångest.

Idag är det en sån dag föresten, en bitter dag. Idag kommer jag kanske vara lite extra bitterfitta, men det får man ju vara ibland.
Nu blir det till att läsa lite iaf. Och kanske skriva några uppgifter!

Pusshej!

(lätt finaste bilden på mig och sandra.. Det finns inga andra kort på oss två tillsammans, sjukt nog)

dag 07 – mina olika stilar genom åren.

AAHAAHAHAA!
Å gud vilken tur ni har nu. :) Jag har nog inte en endaste bild på mig själv genom året på den här datorn. Sitter vid Jahns dator, eftersom jag själv är utan.
Underbart.

Här går jag i tvåan tror jag iaf.
Fan vad den klänningen är skön!

Här är sommaren efter tvåan. Jag skaffade lugg! Och fortsatte att vara superduperblond



OCH DOM BJUDER JAG PÅ! Högstadiebilder, fyfan vad pinsamt. Jag ångrar bittert att jag färgade håret svart. (fast nä, det var ju ganska fint... Jag passade i det! Men det slet på håret)
Notera, att på första bilden, så har jag HALVA ögonbryn, på andra bilden med mig och bästa eldfågel så har jag målat dit dom. Helt makalöst.

När var det här? Jag har ingen aning faktiskt.. Full var man iaf, skulle misstänka att det var tvåan, nyår.

Sen slutade jag superblondera mig.. Och spara ut håret..
Och jag insåg just, det finns inga bilder på hur jag ser ut nu. Kanske ska duscha håret idag, och fuska lite och platta det? Och ta kort på hur långhårig jag blivit.
:) Det här kunde jag skrapa fram iaf!

dag 06 – vem jag helst skulle se ut som.

Här har jag helt enkelt DAGENS svar, för det varierar ju självklart från dag till dag.

-trumvirvel-



Så vansinnigt vacker! Så om jag fick se ut som vem som helst, så kanske hon.. Kanske Milla Jovovich.
Fast jag tycker om att se ut som MIG också. :)

dag 05 – fem hemligheter.

Missade gårdagens bloggande, så idag blir det kanske nummer fem och nummer sex? Kanske säger jag bara, beror på hur lite jag vill plugga typ..

Fem hemligheter? Som ni inte vet sen innan? Det kan bli ganska svårt. Men jag ska försöka, utan att vara för kryptisk.

1. Jag hatar att bajsa och att duscha, det är tidskrävande, och det är jobbigt, men jag gör ju det ändå, eftersom jag måste. Kanske inte en okej grej att skriva såhär i bloggen, men när det kommer till hemligheter så kryper jag ner i kiss och bajs åldern!

2. Jag älskar att "lyxa" till det. Lyxa till det för mig, innebär saker såsom att raka benen, skrubba hela kroppen, smörja in mig och bara må allmänt gott. Frukt till frukost är också lyx!

3. Här kommer något halvkryptiskt.. Haa! Kan inte låta bli. L to te O to the V to the E. No one is ever gonna love you like me.

4. Jag drömmer i hemliget om massor med saker. Typ att bara packa ihop min väska, fara härifrån och börja om i Afrika heller något. Nej men.. Kanske inte afrika, och jag dagdrömmer faktiskt ganska mycket. Ibland för mycket. Ibland såpass mycket att jag får för mig att drömmarna kommer bli sanna.

5. Jag tappar lätt lusten och orken, till livet alltså. Ibland känns allt bara så himla hopplöst, som att det inte finns någon chans för någon som mig här i livet.

Nu har ni fått veta lite mer om mig. :)

dag 04 – mina bästa tips för att klara gymnasiet med bravur.

Okej, jag har ju gått ut gymnasiet nu. Så nu ska ni få mina tips om hur fan man överlever/klarar gymnasiet!

1. Njut av tiden, på riktigt. Det är asskönt och roligt att gå gymnasium. Jag skulle lätt kunna göra om det, för det var verkligen roligt! Så man måste passa på att njuta av tiden, annars klarar man det inte!

2. Se till att ha vänner runtom dig. Det är ganska viktigt, man blir nog lite less annars.

3. Lämna in uppgifterna! (jag gjorde det inte, så ni som går trean, gör det!)

4. Alla blir helt jävla fucked up när man går gymnasiet, bara var dig själv.

5. Passa på att utvecklas som människa. Man går sönder, man blir starkare, och man vågar mer. Passa på!

6. Jag har nog inte så många fler tips förutom att... Var dig själv, njut, lev och lär. Gymnasiet är en grymt slapp och skön tid i livet. och fotografera, och spara bilderna! Minnen är det viktigaste som finns.

Jag tror inte jag har så mycket mer tips förutom det. :)

Mango

Idag har jag inte gjort ett himla dugg. Eller jag har varit lite arg. Eller ganska jätte arg. Och ledsen. Hormoner är kul som satan.
Igår var vi iväg till Sylvia, Zelda och Jacob. Vi tog ett glas vin och mös, tittade på Jackass och skrattade!
Sen satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord.
Det var så jävla skönt att bara ta en mysig kväll, när man tar ett glas vin, slappnar av, och bara kan vara sig själv.
För sånt händer inte så ofta längre. När vi väl kom hem så var jag så trött så det blev sängen direkt.

Just nu har jag tappat motivationen lite till att skriva. Idag stapplar det och känns extra tungt. Det måste ju saknas en pusselbit där uppe på mig. Eller en liten del i hjärtat kanske?

Nu ska vi iaf klä på oss och traska över till Sandra och Benny, se efter vad dom har för sig! Benny var tydligen sjuk.

Det får vara allt för nu!
CIAO

dag 03 – min topp 10-lista över vad jag inte får missa här i livet.

Så, vad får man INTE missa här i livet?
Eller vad får jag inte missa här i livet?

Okej, här kommer en lista, som jag tror kanske är det viktigaste att uppleva!

1. Att älska och bli älskad totalt tillbaka. Det måste jag få uppleva, det måste jag få ha. Jag har upplevt det, men alltså, man får bara inte missa en sån sak.

2. Att bilda familj. Det får jag inte heller missa. eller?

3. Uppleva världen. Kanske inte hela jävla världen, men delar som jag vill se iallafall.

4. Den här är lurig, men att fortsätta göra skitdumma saker tillsammans med sina närmsta vänner!

5. Att bli helt nöjd med mig själv. Blir man det någon gång?

6. Att skaffa ett jobb man kanske trivs med, för trivs man med sitt jobb, så blir tillvaron enklare.

7. Jag vill inte heller missa att borra ner mina fötter i varm sand på en fin strand under heta sommardagar.

8. Att en dag, när jag känner mig riktigt less, att bara sätta mig på en buss, ett tåg, ett flyg, och dra härifrån ett tag. Bara för att man kan liksom.

9. Jag vill inte missa heller att känna dag för dag att jag tar mig någonstans här i livet, att jag har en plan. THE plan!

10. Att leva. Att känna att jag lever för något.

Onödigt bloggande

Jag har inget bättre för mig, så jag bloggar! Kul för dom som har tråkigt och vill läsa något då iallafall. Här kommer en onödig lista!

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att hålla i kaninbäbisarna!
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov
Vad gjorde du för 15 min sedan: Grät
Det sista du sa högt: "happ..."
Det senaste någon sa till dig: "jag ska ut!"
Vad har du druckit idag: Multivitamin juice
Vad var det senaste du åt: En macka och en banan
Vad var det senaste du köpte: Mat? Räknas det? Annars är det tre tröjor
Vad är det för färg på din ytterdörr: Oj, brunröd?
Vad är det för väder hos dig nu: Grått blåsigt och tråkigt.
Godaste glassmaken: TWISTER! (det är inte en smak, det är en glass)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja, verkligen, eftersom jag själv har upplevt det.
Sover du tungt: Väldigt lättväckt
Drömmer du mardrömmar: Det varierar med hur min vardag ser ut. Händer det jobbiga saker i livet så kanske jag drömmer lite mer mardrömmar än vanligt.
Trivs du med ditt jobb: Just nu har jag inget jobb
Favoritklädsel: Inga kläder alls? Eller ett gigantiskt linne.
Favoritlåt just nu: lady gaga - Born this way
Vad ser du om du tittar till höger: Friheten.. haha, nej men jag ser ut genom fönstret
Vad gör dig glad just nu: Kramar, pussar, och ömma ord.
Vad ska du göra härnäst: Oj, jag vet inte? äta kanske!
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Neutral typ.
Favoritgodis: Geisha choklad!
Kläder just nu: baggy jeans och ett najs linne
Sommarplaner: Sena sommarnätter, barfota, sola.. Och plugga!
Hur många kuddar sover du med: När jag sover själv, fem, när jag sover med någon, tre...
Spelar du något instrument: Gitarr och munspel!
Morgon eller nattmänniska: Morgonmänniska
Vad är viktigast för dig: respekt!
Är du kittlig: Ja, fast vart är fan hemligt.
Snarkar du: Förmodligen.
Stjärntecken: Vattuman
Äckligaste insekten: Maggot och maskar! och larver! fyyy!
Stökigt eller välstädat: Helst välstädat..
Längtar du mest efter just nu: Oj, det är faktiskt hemligt...

dag 02 – när jag var som fullast.

Det här blir ett väldigt svårt inlägg... Vilken av gångerna ska jag ta? Förra året var det sånt festande, att jag har svårt att urskilja vilken kväll som var vilken.
jag vet att jag var skitpackad på cowboy och indianer kvällen!
Men eftersom jag inte har någon bild på datorn från den kvällen så kan jag väll säga såhär.
Vi var skitpepp allihopa i kollektivet. Det strömmade in studenter i lägenheten, alla drack, alla skrattade och hade skitroligt. sen att större delar av kvällen är svart är en annan femma!

Här däremot...

Så hade jag jobbat medans de andra förfestade. Så jag svepte i mig min flaska med.. Vin var det? Karatefylla blev det snabbt iallafall. Det var på ölbrännbollen! Jag skrek högt åt människor jag inte tyckte om, jag flashade mig för bilister (stackars satar). Och den kvällen är också delvis svart. Jag vaknade hemma iallafall, med en jacka jag inte riktigt kände igen.


Här är vi också ganska fulla, sisådär en vecka innan våran student. (Notera att en i gänget inte är 18. Vi smugglade in henne!) Här körde vi en tequila kväll och blev nästan utkastade ifrån hörnet. för det var den här kvällen va?


Bilden talar för sig själv. Det var inte en nådig kväll. Haha! "Alkohol löser kanske inte dina problem, men du kan få nya som är jävligt intressanta!"

Förra våren helt enkelt, så var jag som fullast. Det går inte att sätta ut det på en speciell kväll. Utan förra våren var det! Och jäklar vad kul jag hade.

TIO

Tio skitnödvändiga sanningar om mig själv! (woopdidoo)

1. Jag gillar verkligen utbildningen jag har valt. Jag tycker det är viktigt att ta hand om andra, och jag kan nog kanske tänka mig att utbilda mig vidare efteråt! Jag gillar att vårda helt enkelt.

2. Jag är en allätare när det kommer till musik. Det finns alltid någon låt jag gillar inom varje genre. Det kan bli ganska pinsamt när folk vill kika igenom ens playlist.

3. Ärligt, jag har också PMS. Alla har PMS. vissa har en värre grad, andra än mild grad, jag ligger väll mittimellan. Män har ju mans istället. spännande sånt där.

4. Jag har jättesvårt för att släppa saker. Jag kan älta saker i flera år.

5. Ibland kan jag känna mig fet och pluffsig, även fastän jag inte har övervikt. Tack media!

6. Älska. Jag kan älska för mycket. Aldrig för lite. Det kan vara jobbigt och intensivt för omgivningen. Jag kan verkligen älska sönder saker. Jag vill ha och vill älska och visa det och vara kärlek in your fucking face.

7. Jag är kryptisk! Speciellt i bloggen. För jag får för mig att alla fattar vad som går runt i mitt huvud jämt. För ibland skriver jag motsatsen till vad jag menar eller känner, och hoppas att folk ska förstå. Men det är nog sällan alla fattar, vissa kanske gör det.

8. För lite mer än ett år sen så visste jag PRECIS vad jag ville göra med min framtid och mitt eget liv. Idag har jag inte den blekaste. Idag lever jag för idag. Aldrig framåt. Det går bara inte, det tar stopp helt enkelt. Det kanske är bra på något sätt? Det MÅSTE ju vara bra på något sätt..

9. Jag har ett jävla humör. På riktigt, jag kan vara envis som saker även fastän jag egentligen har fel. Och jag kan bli sjukt arg. Över absolut ingenting.

10. Jag är aldrig nöjd. Det är alltid något fel. Känner jag mig på topp med mitt pluggande, så kanske jag känner mig skitful. Eller om jag känner mig nöjd allmänt och harmonisk med mig själv, så kan jag bli missnöjd över vart jag bor. Det varierar hela tiden.

Ni kanske visste allt det här om mig redan. Vad bra, då har ni fått en påminnelse om det. Och ni som inte visste det, jaha, grattis till er! För nu vet ni! :)

(jag bjuder på en mysig bild!)

dag 01 – mina första/bästa klackar.

Jag kommer inte ihåg mina första klackisar.
Jag kommer dock ihåg att jag blev helt BESATT utav skor (speciellt gothic lolita tjocka klackisar).
Jag har inte ens bilder kvar på dom, eller kvar dom heller. Vilket är ganska tur.
För jag samlade på mig SJUKT mycket skor när jag var yngre. Jag köpte, köpte, köpte och köpte bara för att ha klackskor. Jag använde dom aldrig. det slutade med att mina föräldrar tog mina skor, la ner dom i en svart sopsäck, och.. ja antingen gav dom ju bort dom, eller så kastades dom.

Jag vet iaf att det här är mina skönaste sommarklackar.

har inte använt dom på ett tag, men det kanske blir av snart igen?
Jag har inte heller ork att hämta en kamera, för att ta kort på klackisarna i hallen.
så, den bilden får väll duga för dom SKÖNASTE sommarklackarna iaf.

Listor

Det här med listor är ju ganska kul.
Men jag brukar aldrig genomföra en hel lista.
Men vi testar igen!!

dag 01 – mina första/bästa klackar.
dag 02 – när jag var som fullast.
dag 03 – min topp 10-lista över vad jag inte får missa här i livet.
dag 04 – mina bästa tips för att klara gymnasiet med bravur.
dag 05 – fem hemligheter. 
dag 06 – vem jag helst skulle se ut som.
dag 07 – mina olika stilar genom åren.
dag 08 – mitt bästa minne.
dag 09 – vad jag vill göra i framtiden.
dag 10 – min syn på kärlek.
dag 11 – första gången jag dumpade någon/blev dumpad.
dag 12 – min första festival.
dag 13 – min första kyss.
dag 14 – min favoritlåt/band/artist.
dag 15 – det godaste jag vet.
dag 16 – mina snygghetstips.
dag 17 – min bästa dag någonsin.
dag 18 – mina pojkvänner sen den första.
dag 19 – personer jag är lik enligt andra.
dag 20 – det pinsammaste jag har gjort.
dag 21 – min bästa vän. 
dag 22 – det bästa youtubeklippet.
dag 23 – den ultimata daten med fem valfria människor.
dag 24 – mina tre bästa big-brother minnen.
dag 25 – mina tre favoriträtter.
dag 26 – mina tre finaste bilder.
dag 27 – mina tre bästa harry potter-minnen.
dag 28 – mina tre bästa party-trick.
dag 29 – de tre bästa ragningsreplikerna.
dag 30 – min favoritsång.

Srsly

Vad gör man när man faktiskt INSER att man inte passar in i sin egen tillvaro?!
vad hade ni gjort?

Struligt?

Är det bara för mig bloggen strular? Det står att jag inte har några inlägg alls, men klickar jag mig in på min blogglänk, så ligger alla inlägg där.
Lurt! Orkar inte läsa blogg.se's startsida.

Igår var jag i stan med Sandra hela långa dagen. Fyndade tre tröjor. Har dock ingen kamera, eller webcamera, eller en egen dator eller så, därför kommer det aldrig upp några nya bilder.
Vi hade jättekul iaf, åt gott, mådde gott, fikade gott.
Vi åkte även ut till Annika och Lilith, pappa Miche var på jobbet.
Vi hade myspysigt, för när den nyvakna lilla tjejen piggnade till och kände igen mig gällde både kramar och pussar!
Så himla skönt.
Sen när vi skulle in till stan igen med stadsbussen, så jag skulle hinna med bussen hem, så missade vi stadsbussen!!
Som tur var gick det en strax därpå. Det blev lite stressigt och panikit, men det löste sig ju.

Idag var jag på skolan, och lyssnade på en demensföreläsning. Den var helt okej. Det var mycket pauser, och många roliga historier. Det fanns alltid en typ av människa man kände igen i historien.
Sen gick jag hem, sen blev det en tur på byn igen.
Har lite ont i kroppen av att ha gått mer än vanligt två dagar i streck. Blir nog till att börja röra sig mer nu!
Tror faktiskt kroppen skulle må lite bättre utav det, men vart hittar man motivationen liksom? Är det bara jag som är skitfeg och inte vill träna själv?

Jag tänkte även uppdatera bloggen om vad jag gör om dagarna. Om dagarna så pluggar jag till uska. Det är riktigt kul, och jag är nöjd med mitt val, och kanske t.o.m är sugen på att studera vidare inom vården efteråt. Vem vet?
Utöver det så finulerar jag mestadels på livet. Jag håller fortfarande på med balsammetoden/nopoo.
Det är sjukt skönt, att slippa borsta håret och sådära.
Annars är tillvaron lite seg, det händer väll inte så toppenmycket!

Nu blir det till... Jag vet inte, jag har varit vaken sen sju imorse, så ta det lugnt antar jag, och peppa inför att plugga imorgon?

PUSSHEJ!

Stan

Åker in till THE BIG CITY! med sassabrassa idag. :)
Mys på stan helt enkelt!

Hörshej!

Bloggtips!

Ett bloggtips!
http://nawie.blogg.se/ komigen, gå in på hennes sida.
Frida, jag vet inte om du vill att jag ska länka eller inte, men jag gillar verkligen din blogg.
För du skriver så levande, du skriver med såna känslor att jag blir imponerad. Det är bra att du gör det, för man måste ventilera ut på ett eller ett annat sätt!
Jag vill att fler människor ska läsa din blogg. För du skriver så jävla bra.
Du skriver så jävla ärligt, du skriver så man fattar.
Det gör inte jag, eller, nu gör jag det, men inte annars.

Keep up the good work girl!

Fin dag!

Idag har jag umgåtts mestadels med Sandra. Vi drog på byn, träffade Sylvia, tog en fika, mådde gott!
Sen gick vi runt på affärer, och insåg att vi glömt hunden i bilen! Så vi sprang och köpte glassar, och åkte iväg för att rasta Sessan! :)
Vi testade nya glassar, daim päron, och cornetto med hallon.
cornetton var skitgod iaf, vad sandra tyckte om daimen vet jag inte! :) Jag gillar nya glass sortimentet för sommaren iaf. Hoppas att man inte ledsnar på det bara.
Jag, precis som Sandra, är sjukt sugen på att dra härifrån.
Så imorgon far vi kanske till stan och bara kikar runt. Det är inte som vi har sjukt mycket annat för oss.

Snart så bär det iväg till Sylvia, för att hälsa på och dricka lite kaffe! Kommer bli toppenmys.
Ska bara vänta på att herrn får till att duscha, så vi kan röra på oss.

Nu ska jag lyssna på musik, vara sjukt less, och vänta...

För i sommar ska jag fan festa, jag ska gå hem barfota mitt i natten med klackskorna i händerna. Jag ska vara full och glad. Jag ska fan ut på äventyr! I sommar ska det handla om att våga leva.

miss

Har ni någonsin känt att ni inte riktigt passar in, i ert eget liv that is.
För ibland kan jag känna mig fett missanpassad i mitt eget liv.
Alltså, som om det inte var menat att jag skulle leva det här livet jag gör just i sekunden bara. Det handlar inte om en konstant sån känsla, det är en kortare stund. Men den känslan kommer ibland.
Och den gör ont, är obekväm och konstig.
Och sen går man runt med en ihålig jävla känsla i bröstkorgen.

Jag har så mycket att bearbeta fortfarande. Får hoppas på att det blir ångestfri sömn inatt, att jag bara kan lägga huvudet på kudden och somna.
Imorgon blir det iallafall att pyssla om kaninbäbisarna, och min fina jack! Jag får försöka titta på det positivt.

m-m-m-mM

Don't talk about moonshine, don't talk about white whine!
spännande liv man har just nu. sova, äta lite sött, göra lite läxor, läsa lite om människokroppen.
Är lite less på tillvaron i strömsund, är fortfarande bitter, och arg.
Det är egentligen bara ett tecken. det kommer bli skönt när jag väl släpper det, för tillslut släpper man saker och ting va?
För det gör ju ont i händerna efter ett tag när man krampaktigt håller tag i något.
Det ni läser just nu, kanske är nonsens, skitsnack typ, ni kanske inte förstår det fullt ut.

Men ibland, så önskar jag att jag hade en tidsmaskin, eller att jag var mer modig.
Ibland önskar jag att jag hade orken, viljan, och modet att ändra på saker, att säga saker, att.. bara dra härifrån kanske?

Men man blir less på tillvaron ibland, man får bli det. Man får bearbeta sitt eget liv, hur man än vill, när man än vill.

Helg

Värdelöst det här med helg.
värdelöst det här med varje dag. Fan.
Fast igår var ju en ganska bra dag. Igår kom Erika och Oskar förbi! Vi gjorde god middag, efterätt, skrattade tills vi grät, kollade på film. Helt underbart.
För helt underbara människor är ju vad dom är.
I övrigt så sög det ganska hårt med helg. Har hunnit skriva elva sidor, pluggat ikapp lite. Blir väll till att plugga mer imorgon, men inte förens dess.
Ska försöka hitta åt nå bra böcker att köpa till psykologin. Blir kanske till att sätta sig på biblioteket någon dag i veckan, eftersom det inte är så många uppgifter att göra ändå.

Nu ska jag sitta här, på min skittråkiga lördag, och vänta på att någon kommer och sveper mig iväg på äventyr! (Ja jag vet att det inte funkar så, men jag kan väll få drömma?)
Tillsvidare så ska jag sitta och vara arg.. och utbytt

Right track

Bah för att låten är så jävla bra.
Här får ni en länk också, så ni kan lyssna på låten..
http://www.youtube.com/watch?v=Z4a8QtvOkBQ&feature=related

It doesn't matter if you love him, or capital H-I-M
Just put your paws up
'Cause you were born this way, baby

My mama told me when I was young
We're all born superstars
She rolled my hair, put my lipstick on
In the glass of her boudoir

"There's nothin' wrong with lovin' who you are"
She said, "'Cause He made you perfect, babe"
"So hold your head up, girl and you'll go far,
Listen to me when I say"

I'm beautiful in my way,
'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track, baby
I was born this way

Don't hide yourself in regret,
Just love yourself and you're set
I'm on the right track, baby
I was born this way
(Born this way)

Ooo, there ain't no other way
Baby, I was born this way
Baby, I was born this way
(Born this way)
Ooo, there ain't other way
Baby, I was born this way
Right track, baby
I was born this way

Don't be a drag, just be a queen
Don't be a drag, just be a queen
Don't be a drag, just be a queen
Don't be!

Give yourself prudence and love your friends
Subway kid, rejoice the truth
In the religion of the insecure
I must be myself, respect my youth

A different lover is not a sin
Believe capital H-I-M (hey, hey, hey)
I love my life, I love this record and
Mi amore vole fe yah

I'm beautiful in my way,
'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track, baby
I was born this way

Don't hide yourself in regret,
Just love yourself and you're set
I'm on the right track, baby
I was born this way

Ooo, there ain't no other way


Baby, I was born this way
Baby, I was born this way
(Born this way )
Ooo, there ain't other way
Baby, I was born way
I'm on the right track, baby
I was born this way

( Queen ,
Don't be , Queen )

Don't be a drag, just be a queen
Whether you're broke or evergreen
You're black, white, beige, chola descent
You're lebanese, you're orient
Whether life's disabilities
Left you outcast, bullied or teased
Rejoice and love yourself today
'Cause baby, you were born this way

No matter gay, straight or bi
lesbian, transgendered life
I'm on the right track, baby
I was born to survive
No matter black, white or beige
chola or orient made
I'm on the right track, baby
I was born to be brave

I'm beautiful in my way
'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track, baby
I was born this way

Don't hide yourself in regret,
Just love yourself and you're set
I'm on the right track, baby
I was born this way, yeah!

Ooo, there ain't no other way
Baby, I was born this way
Baby, I was born this way
(Born this way )
Ooo, there ain't other way
Baby, I was born this way
I'm on the right track, baby
I was born this way

I was born this way, hey!
I was born this way, hey!
I'm on the right track, baby
I was born this way, hey!

I was born this way, hey!
I was born this way, hey!
I'm on the right track, baby
I was born this way, hey!

Bra morgon

Man vet att det kommer bli en bra dag då man vaknar förbannad. Hade så knepiga drömmar inatt. Jag måste ha sjukt mycket aggressioner inom mig som behöver komma ut.
Gårdagen var också en pissig dag, varför vill jag inte skriva.

Jag är på bättringsvägen rejält nu iallafall, ingen feber, gick bara upp en gång inatt, och är bara täppt i näsan nu!

Och nu, till en... *trumvirvel* Filmrecension!



För er som inte har sett den, se den inte...
Det var toppen skådespelare och allt, men filmen skulle väll vara något utav en thriller, vilket det INTE var.
Den var allmänt psyko, osammanhängande, och allmänt lurig.
Åh, filmen handlar om en tjej som har hängivit hela sig själv till baletten, och är mycket bestämd om att göra en karriär som hennes mamma aldrig gjorde.
Detta + vanföreställningar skapar flickan och hennes karriär..
Den var väldigt fint gjord, och ja.. Se den kanske då? Det är ju på gott och ont!

Idag blir det.. Kanske finbesök ifrån Uppsala! Woooohoo! Erika och Oscar får en ALLTID på bra humör. :)
Fast, det kanske blir till att snutta kaninbäbisar hemma hos mamma först idag..
Sen blir det kanske till att jaga postbilen igen..

Pusshej leverpastej!

Läkarstationen

Efter mycket om och men fick jag tag i min lärare, och sjukanmälde mig.
Han sa att jag skulle försöka läsa lite i boken nu när jag var sjuk, och att jag skulle bli frisk.
Jag får försöka helt enkelt. Jag är fortfarande helt slut!
Men idag har jag fått till att hosta upp lite slemklumpar, så det kanske är på bättringsvägen? :)

Oh, nu ska jag tipsa er här, på sidan av min blogg så har ni länkar.
Om ni vill se någon med (sjukt) mycket skor, så klicka in på blondie!
Sen förväntar jag mig nästan att Serena samlar ihop sina skor och fotograferar och lägger upp.. Bara för att liksom?

Nu ska jag kanske fli mig lite, eftersom det är läkarstationen nästa. crap

Feber?

Det känns som jag bara bloggar om sjuka, men det händer ju inte direkt så mycket annat.
Igår fick jag en till febertopp, och började med cocilana.. Fick ju sova inatt iallafall... Delvis!

Igår fyllde både pappa och Issan år. Så även fastän att jag var sjuk, så hindrade inte det mig och jahn att baka en awesome marsipantårta åt dom med STRECKGUBBAR på!
Nu orkar jag inte blogga mer för idag... Nog förvirrad som det är..

Söndag

Världens sämsta sömn inatt helt enkelt, har varit täppt i näsan, inte kunnat andas, klivit upp, snytit mig, nyst trehundratjugoelvagånger...
Imorse vaknade jag till vid sju och klev upp.. Hade sjukt ont i vaderna, varför vet jag inte. Alltså, det gick knappt att gå, så jäkla ont gjorde det. Så nacken och huvudet på det.
Det slutade med att jag inte orkade göra thé, utan gick in till sovrummet. Jahn fick hålla om mig och pussa på mig tills jag fick till att somna om igen. Så jag sov i någon timme till. Sen ville jag upp och dricka thé!

Vad dagen bjuder på, det vet jag inte än, ska försöka ge kroppen lite extra hjälp att bli frisk, med hjälp av nässpray, filmjölk och banan!
Det verkar ju vara sånt toppenväder!

Angående kaninerna.
Det är tre små pyttisar kvar nu... Dom andra två överlevde inte. Förhoppningsvis så överlever dom här, men vi vet ju ändå inte. Vi kan bara hoppas och fortsätta kämpa med dom!

Och nu vill jag bli frisk så jag orkar plugga och jobba!!

Lurad

Kroppen lurades.. Febern slog till lika snabbt igen.
Jag orkar inte göra något att äta, så jag sitter och suger på ett torrt rån, för jag orkade inte ens smöra skiten.
Tårarna bara rinner av febern..
Jag blir så less, jag har ju inte ens tid för att vara sjuk!

Bättre dag

Solen lyser lite, det är inte skitstorm.
Idag har jag inte feber, iallafall inte just nu. Jag sov dåligt inatt, men vaknade upp kall som en fisk istället för tokvarm. Ganska skönt. Men jag är så trött, och har ont i huvudet.
Lite mer vila, så ska det nog gå till sig :)
Igår var jag mer febrig än innan. Tur nog så har jag Jahn, som t.o.m hjälpte mig ur badkaret.
För det är när man hjälper varandra, och stöttar varandra som man kommer närmre varandra....


Sjukling

Gårdagen tog omtag...
Eller, för att börja någonstans, iförrgår natt så vaknade jag och var JÄTTE törstig, och hade jätteont i huvudet, så jag klev upp, bäljde i mig vatten och två alvedon.
När jag la mig i sängen igen började jag frysa. Jahn som i vanliga fall brukar kännas som ett element var kall.
Det slutade med att jag låg i mysbyxor, tjocktröja, brevid jahn under två täcken och frös.
Efter mycket om och men så somnade jag om.
På morgonen klev jag upp... (jag kan inte låta bli att vakna före åtta och kliva upp).
Så låg jag och väntade och väntade på att jahn skulle vakna. Det gjorde han inte förens jag spytt, och väckt honom och frågat om han ville ha nyponsoppa..

Sen så låg jag på soffan mestadels av dagen, och mådde inte så jävla underbart. Vissa tillfällen så var jag kissnödig, men kunde inte ens sätta mig upp i soffan....
Efter att ha varit på affären, och återigen spytt när jag kom hem, så satte jag igång att äta.
Avslagen cola, vindruvor, bananer, isglass, varma koppen, rån med smör på, spagettigratäng...
nonstop eating!
Sen kom Raija över med Greger. Dom hade köpt med sig mat hem åt oss.. Så då åt jag lite mer. Skönt när vuxna (äldre än mig) tittar till en liksom. Inatt, så vaknade jag, törstig som satan, mådde som en drottning! Tänkte, åh, febern är BORTA!
Jag gick upp och drack massor, när jag gick och la mig igen så tog febern omtag....

:(
Nu blir det väll att äta min frukost, och känna mig som en bomullstuss.. Halskörtlarna är svullna och gör ont.. Ish!

Om ni har tråkigt, så släng iväg ett glatt sms så mår jag lite bättre!
Pusshej!

Lugn dag

Idag, skulle jag ha varit iväg på skolan. Vaknade med kramp i magen, och var spyfärdig.
Stannade hemma helt enkelt, men läste ikapp det som var idag.
Har även gjort en "att göra lista" den här veckan. Får hoppas att jag har orken att göra det bara. Som det känns just nu har jag inte ork till något överhuvudtaget. Allt känns bara.. lågt?
Jag vet inte, hela jag känner mig ganska låg, och så är det ju ibland. Livet går ju upp och ned, och kan inte gå upp hela tiden!

ÅH! Kort update, för er som vet att jag har kaninungar..
Kaninmamman dog för någon dag sen, hon väntade tydligen EN till kull med kaninungar.. Fem av dom lever, dom är väldigt små, och chansen att dom överlever är ca på 30%. Det har köpts hem mjölkersättning m.m för att hjälpa dom små stackarna.
Det kändes först som att det inte var någon mening, men mamma och pappa kämpar verkligen för att hålla dom små kaninbäbisarna vid liv!
Senast idag var jag dit och hjälpte till och matade dom, höll dom varma, mös med dom...
Och ja, dom ser ut som små nakna.. saker? Men dom är faktiskt helt underbara. Jag börjar gilla dom lite för mycket, för risken är ju ganska stor att dom inte klarar sig.... ;(
Men dom har tur, som har storasyskon som tar hand om dom när dom fryser/känner sig ensama.
Tre kaninungar var döda, två dödfödda, och en fastnade i kaninmamman.

Nu ska jag försöka klura ut något vettigt till middag.. Typ, snabbmakaroner med ketchup på? Jag ska försöka att komma igång och plugga iallafall!

Det var nog för idag!

RSS 2.0