Kärlek

Nu är det fan dags att det kommer lite riktig sommarvärme.
Det var riktigt najs väder på förmiddagen. Nu är solen gömd bakom tunna tunna moln. Det är 26 grader varmt iallafall. Bättre än ingenting. Så vad händer för tillfället? Jag känner mig ganska störd, kommer på mig själv att skratta i lägenheten för mig själv när jag inte får till saker riktigt som jag vill. Det kommer ta tid det här, och jag hoppas det är värt det i slutändan.



Pöjkjävel

Jag skojjar inte när jag säger att jag skulle vilja ge dig en rejäl pungspark just nu.
Du är så löjligt feg! För att inte tala om egoistisk.

Du har just förlorat en vän för livet. Jag hoppas det känns.

Almost easy

I'm not insane I'm not insane
I'm not insane I'm not - not insane
Mother
Come back to me it's almost easy
Said it all
Come back again it's almost easy



Nu har jag tagit studenten. Efter 12 år i skolan är jag äntligen klar. Fast jag vet inte om jag skulle vilja säga äntligen. Mitt liv snurrar fortfarande för snabbt, och jag har ingen aning om vad jag ska göra eller vart jag ska ta vägen. Jag hade hoppats på att det skulle lugna ner sig lite efter studenten.
Morgonen började helt åt helvete, klev upp och gick på toa, när jag kommer tillbaka har jag missat ett jobbsamtal, därav en arbetsdag. Crap...

Det gäller att bara kämpa nu. Jag överväger att fara ner till Dalarna över en helg och stanna hos mina fastrar. Har dock inte pratat med dem om det än, men jag ska!

Det är väldigt tomt i lägenheten också. Jag har bott med världens bästa människor, i världens bästa kollektiv.
Vi har så mycket minnen tillsammans, ni har hjälpt mig att utvecklas som människa, och hjälpt mig genom tuffa tider. Vi har gjort dumma saker tillsammans, vi har spytt ikapp på bakisdagar, vi har raggat lammkött! Vad har vi inte gjort tillsammans?

Tack för alla oändligt fina minnen jag har fått med er, och tack för all tid med er!

Det var inget farväl, det var ett längre vi ses....

trrrr

Inte så ofta jag bloggar numera. En gång i veckan, ibland varannan vecka. Det är snart dags för studenten.
Rättelse, det är precis en vecka kvar tills jag tar studenten. Och tårarna kryper fram i ögonvrån varje gång jag säger det högt, aldrig när jag tänker det.
Det blir inte sanning föräns jag säger det.

Så vad pågår i mitt liv? Förra torsdagen var det ölbrännboll, sjukt kul! Kom hem tidigt iallafall. lite kaotisk helg på det, men annars ganska bra. Och ikväll är det dags för självaste poängjakten! Det blir nyktert däremot.

Jag har dessutom besök utav min underbara barndomskamrat Erika, aka Ec/Eldfågel.
det känns underbart att hon är här. :) Så nu ska jag bara njuta av tillvaron, bara njuta utav den lilla skoltiden som är kvar. 12 år i skolbänken, och snart är det slut. Weird..

RSS 2.0