Weird

Vilken konstigt bitter dag.
Jag känner mig totalt sänkt. Mitt självförtroende är verkligen nere på noll. Inte så mycket att göra något åt just nu. Jag är trött, och grinig, och alltså, jag fattar inte. Visst kan det vara tokskönt att bara vandra runt och göra vad man vill i lägenheten när man bor helt själv.
Men fy fan vad jag saknar alla middagar, alla "ut med soporna efter middagen" och prata om helt bissarra saker. Att skratta åt så sjuka saker att magen verkligen gör ont. Jag saknar t.o.m någon som morrar lite och blir arg när man kliver upp och går genom vardagsrummet, eller att man måste smyga för att inte väcka någon som har sovmorgon.

Och framför allt saknar jag att fli mig tillsammans med er inför en festkväll, som brukar bli hur kul som helst. Att shaka rumpan som en galning ute på dansgolvet, och finns det inget dansgolv, så blir det ändå ett dansgolv.
Det låter skitdumt säkerligen, men jag blir nästan deprimerad här i strömsund! Kom hem! Kom hem och hälsa på mig?! Jag lovar och svär, jag ska inte tejpa fast er i möblerna så ni inte tar er härifrån sen.. ;)




Korv på er att vi måste vara från olika ställen!!! Aj miss joo!

Kommentarer
Postat av: BLOOOOOOOOOOONDIE!

MIIIIIIIIIIIIISS YOOOOOOOOOOU! Och nu blev jag tårögd också! <3



Drömde förresten att jag åkte upp och hälsade på och när jag träffade dig sa du bara aa heej, sen drog du! hahah ;)



Vet du, jag såg en naken kille idag när jag jobba! HAHAH xD

2010-07-08 @ 10:48:39
URL: http://rreg.blogg.se/
Postat av: Louise

Jag saknar dig ocksååååÅÅÅ!!!

2010-07-14 @ 22:03:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0